Badkamer renovatie

Sondag Loodgieters voor de renovatie van uw badkamer

Niets is zo fijn als een strakke en schone badkamer. Daarom is het zo nu en dan weer tijd om uw badkamer grondig te laten renoveren. De oude douche, badkuip en wastafel mogen eindelijk vervangen worden voor een frisse en moderne nieuwe variant. Soms is de renovatie van uw badkamer onderdeel van een grote algehele verbouwing, maar de renovatie van uw badkamer is op zichzelf absoluut al een klus die de moeite waard is. Wanneer u overweegt uw badkamer te renoveren is het logisch dat u op zoek bent naar een loodgieter die exact weet waar u allemaal aan moet denken en waar u rekening mee moet houden betreffende de renovatie van uw badkamer. Met Sondag loodgieters heeft u de juiste loodgieter gevonden om u te voorzien van een zorgeloze ervaring rondom de renovatie van uw badkamer. Bij Sondag loodgieters hebben we gedurende de jaren zeer uitgebreide ervaring opgedaan met allerlei verschillende renovaties van badkamers en toiletten.

Wij zetten als gespecialiseerd en bekwaam loodgietersbedrijf al jaren lang onze uitgebreide kennis en vakmanschap in om op professionele wijze van dienst te kunnen zijn bij uiteenlopende klussen en projecten. Het bieden van een volledige service waarbinnen kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan is ons voornaamste doel, aangezien een tevreden klant de best mogelijke reclame voor ons loodgieters bedrijf is. Om er voor te zorgen dat u ten alle tijden weet waar u aan toe bent, zorgen wij met persoonlijke en heldere communicatie voor een transparant en duidelijk proces bij het uitvoeren van de renovatie van uw badkamer of ander project.

neem contact op

Renovatie van de badkamer

Bij Sondag Loodgieters weten we door onze uitgebreide ervaring exact wat er allemaal komt kijken bij de renovatie van uw badkamer. Het gehele proces van meedenken over de juiste oplossingen die passen bij uw mogelijkheden en wensen, tot verwijdering van de onderdelen van uw oude badkamer, tot de installatie van de nieuwe onderdelen van uw badkamer, maakt onderdeel uit van de service die wij als loodgieters bedrijf leveren. Naast de renovatie van uw badkamer kunt u ook op ons rekenen voor andere werkzaamheden, zoals het aanleggen van leidingen, het installeren van CV installaties en aansluitingen voor gas en overige werkzaamheden aan sanitair en riool voorzieningen. Bent u nog aan het overwegen of en hoe u uw badkamer wilt laten renoveren, dan kunt u ook eens contact met ons opnemen, zodat we met u mee kunnen denken over uw wensen en de mogelijkheden rondom de renovatie van uw badkamer of andere projecten.

Vragen, advies of een offerte aanvragen?

Bij Sondag Loodgieters begrijpen we dat het belangrijk is dat u een goede ervaring heeft gedurende een project als het renoveren van uw badkamer. Daarom zetten we zoals gezegd de klant voorop. Zo maken we het gehele proces van advies, aanvraag en uitvoer van een project zoals de renovatie van uw badkamer helder voor u. Dan weet u waar u aan toe bent en ontstaat er nergens verwarring. Mocht u spelen met de gedachte uw badkamer te laten renoveren, neem dan vooral eens contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over de uitdagingen en mogelijkheden omtrent de renovatie van uw badkamer. U kunt gewoon eens telefonisch of per mail contact met ons opnemen om kennis te maken en het project waar u advies over wilt aan ons voor te leggen. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor de renovatie van uw badkamer of ander project is natuurlijk ook altijd mogelijk, indien u zelf al een duidelijk beeld hebt van de werkzaamheden die verricht dienen te worden. We horen graag van u op wat voor manier we van dienst kunnen zijn!

vrijblijvend advies