Toilet renovatie

Sondag loodgieters voor de renovatie van uw toilet

Zo nu en dan is het tijd om ook de kleinste kamer van uw woning van een fris uiterlijk te voorzien. Wellicht maakt de renovatie van uw toilet onderdeel uit van een algehele verbouwing, of is het gewoon eens tijd om het toilet te renoveren. In deze gevallen is het vanzelfsprekend dat u op zoek bent naar een loodgieter die exact weet waar u allemaal aan moet denken en waar u rekening mee moet houden betreffende de renovatie van uw toilet. Met Sondag loodgieters heeft u de juiste loodgieter gevonden om u te voorzien van een zorgeloze ervaring rondom uw toilet renovatie. Bij Sondag loodgieters hebben we gedurende de jaren zeer uitgebreide ervaring opgedaan met allerlei verschillende renovaties van badkamers en toiletten.

Als gespecialiseerd en bekwaam loodgietersbedrijf zetten wij al jaren lang onze uitgebreide ervaring in om op professionele wijze van dienst te kunnen zijn bij uiteenlopende klussen en projecten. Het bieden van een volledige service waarbinnen kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan is ons voornaamste doel, aangezien een tevreden klant de best mogelijke reclame voor ons loodgieters bedrijf is. Met persoonlijke en heldere communicatie zorgen wij voor een transparant en duidelijk proces, zodat u ten alle tijden weet waar u aan toe bent bij het uitvoeren van de renovatie van uw toilet of allerlei andere loodgieters werkzaamheden.

Get in touch

Toilet renovatie en andere loodgieters werkzaamheden

Bij Sondag Loodgieters kunt u terecht voor allerhande loodgieters werkzaamheden, zo ook voor de renovatie van uw toilet. Wij weten door onze uitgebreide ervaring exact wat er allemaal komt kijken bij de renovatie van het toilet. Op het gebied van de meer bouwkundige werkzaamheden zoals het verwijderen van het bestaande sanitair, het aanpassen en plaatsen van het inbouwreservoir, het aanbrengen van tegels en het afkitten van naden. Maar natuurlijk ook op het sanitaire vlak; het plaatsen van het reservoir, de toiletpot en de drukbediening. Naast de renovatie van het toilet kunt u ook op ons rekenen voor andere werkzaamheden, zoals het aanleggen van leidingen, het installeren van CV installaties en aansluitingen voor gas en overige werkzaamheden aan sanitair en riool voorzieningen. Bent u nog aan het overwegen of en hoe u uw toilet wilt laten renoveren, neem dan vooral ook eens contact met ons op, zodat we mee kunnen denken over uw ideeen rondom de renovatie van uw toilet of andere projecten. U kunt op ons rekenen voor advies op allerlei vlakken, en voor de uitvoer van grote tot kleine projecten.

Vragen, advies of een offerte aanvragen?

Bij Sondag Loodgieters zetten we zoals gezegd de klant voorop. Door ervoor te zorgen dat u altijd één aanspreekpunt heeft, maken we het gehele proces van advies, aanvraag en uitvoer van een project zoals de renovatie van uw toilet helder voor u. Op die manier weet u waar u aan toe bent en ontstaat er nergens verwarring. Mocht u spelen met de gedachte uw toilet te laten renoveren, neem dan vooral eens contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over de uitdagingen en mogelijkheden omtrent de renovatie van uw toilet. Ook voor advies omtrent aansluitingen, reparaties en renovaties van badkamer of toilet bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt gewoon eens telefonisch of per mail contact met ons opnemen om kennis te maken en het project waar u advies over wilt aan ons voor te leggen. Ook is het natuurlijk mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de renovatie van uw toilet of ander project, indien u zelf al een duidelijk beeld hebt van de werkzaamheden die verricht dienen te worden. We komen graag met u in contact om van u te horen op wat voor manier we van dienst kunnen zijn!